Drie lussen, drie keer fietsplezier


Drie fietslussen en een stalen ros, meer heb je niet nodig om ons kunstenparcours optimaal te ontdekken. Aan de hand van deze fietslussen (Oost, West en Zuid) loodsen we je langs de mooiste landschappen uit onze regio, verborgen parels en uiteraard: de 16 kunstwerken. 

 


Hoe gebruiken? 

Door op de afzonderlijke routes te klikken, kan je per lus eenvoudig een gpx-bestand downloaden. Bijzonder handig voor mensen met een fietsgps. Heb je liever een grotere uitdaging, download dan de complete fietsroute. 163 prachtige kilometers leiden je door de ganse regio en langs de 16 kunstwerken van ons parcours. Heb je géén gps, geen nood: binnenkort stellen we via onderstaande kaart ook de knooppunten ter beschikking. In de legende duid je aan welke informatie je nodig hebt. Veel (fiets)plezier! 

Wil je deze kaart liever offline? Dat kan! Haal een gratis exemplaar op in een van de lokale toeristisch infopunten of download de fietskaart hier in een handig pdf formaat. Wil je enkel een overzicht van de verschillende fietsknooppunten per lus? Die vind je hier.

Liever wandelen?

Geen zin om te fietsen? In het kader van Contrei Live ontwikkelde onze huispartner Logo Leieland voor iedere stad of gemeente uit onze regio een 10.000 stappenwandeling rond de kunstwerken van Contrei Live. Op zoek naar een ideale uitstap? Bekijk en download hier alle wandelingen. Veel plezier!