Drie lussen, drie keer fietsplezier


Drie fietslussen en een stalen ros, meer heb je niet nodig om ons kunstenparcours optimaal te ontdekken. Aan de hand van deze fietslussen (Oost, West en Zuid) loodsen we je langs de mooiste landschappen uit onze regio, verborgen parels en uiteraard: de 16 kunstwerken. 

Hoe gebruiken? 

Door op de afzonderlijke routes te klikken, kan je per lus eenvoudig een gpx-bestand downloaden. Bijzonder handig voor mensen met een fietsgps. Heb je géén gps, geen nood: binnenkort stellen we via onderstaande kaart ook de knooppunten ter beschikking. In de legende duid je aan welke informatie je nodig hebt. Blijf de kaart alvast in de gaten houden: binnenkort voegen we ook nog een aantal heel interessante zijsprongetjes én de exacte locaties van de (gratis) deelfietsenstations toe. Veel (fiets)plezier! 
 

Wil je deze kaart offline? Dat kan!

Via volgende link download je de fietskaart in een handig pdf formaat. Of je bezoekt een lokaal toeristisch infopunt waar je de kaart gratis kan oppikken. 

 

Download de fietskaart hier

 

Is wandelen meer je ding?

Geen zin om te fietsen? In het kader van Contrei Live ontwikkelde onze huispartner Logo Leieland voor iedere stad of gemeente uit onze regio een 10.000 stappenwandeling rond de kunstwerken van Contrei Live. Op zoek naar een ideale uitstap? Bekijk en download hier alle wandelingen. Veel plezier!