Sponsors & partners


Gezamenlijk parcours met diverse partners

 

Het kunstenparcours Contrei Live is een initiatief van Intercommunale Leiedal. Voor de organisatie en realisatie van het kunstenparcours kan Leiedal rekenen op de steun van diverse en complementaire partners. Een aantal interventies wordt gecofinancierd door Europa via het Interregproject DESIGN’IN dat ontwerpmethodieken voor de publieke ruimte ondersteunt. Samen met Designregio Kortrijk kunnen we hiermee volop de kaart van creativiteit en internationale uitstraling trekken. Het voorzien van deelfietsen op gerichte locaties past binnen het Interregproject SHARE North. Op Vlaams niveau kan Contrei Live rekenen op aanzienlijke ondersteuning, zowel logistiek als financieel, van De Vlaamse Waterweg. Ook de Provincie West-Vlaanderen is mee aan boord en brengt via Westtoer en Toerisme Leiestreek een absolute meerwaarde in op het vlak van toeristisch-recreatieve knowhow. De dertien lokale besturen faciliteren de projecten vooral op logistiek en communicatief vlak. zuidwest ondersteunt mee de diverse culturele initiatieven. De Belgische bank Belfius heeft een sterke affiniteit met kunst en twijfelde dan ook niet om Contrei Live te sponsoren.

 

Sponsoring

 

Kom mee aan boord

Voor de organisatie en realisatie van dit hoogstaande kunstenparcours verzamelde Leiedal heel diverse en complementaire partners rond zich. Heeft jouw bedrijf of organisatie een hart voor kunst en water? Hecht je belang aan maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen? Kom mee aan boord als sponsor of partner.

 

Return on investment

Leiedal biedt een gepaste return on investment ten voordele van de sponsor:

  • Visibiliteit: opname van het logo van de sponsor op deze website, de bezoekersgids van Contrei Live, digitale campagnes …

  • Een te bespreken aantal gratis bezoekersgidsen van Contrei Live

  • Een uitvergrote en ingekaderde foto van een van de kunstwerken, ondertekend door de kunstenaar

  • Een gratis begeleide fietstocht langs het kunstenparcours voor een aantal klanten en/of medewerkers op een onderling af te stemmen datum tussen 9 juli en 26 oktober 2020 (afhankelijk van de federale COVID-19-maatregelen)

  • Een exclusief arrangement waarbij een beperkt aantal personen kan genieten van een begeleide fietstocht met welgekozen tussenstops om te eten, te drinken en zelfs te overnachten

  • ...

Kortom, er is heel veel mogelijk en we luisteren graag naar jouw wensen om een return on investment op maat uit te werken.

 

Meer informatie

Heb je vragen of wil je met ons in zee, dan horen we dat heel graag. Mail naar info@contreilive.be of bel ons op 056 24 16 16. Volg ons zeker ook op Facebook en Instagram.